Daco Set pix+stilou SE205 argintiu cu accesorii aurii

80,99 lei (1 magazin)
Set alcatuit din pix si stilou metalic de culoare argintiu, intr-un design simplu si modern, deosebit de elegant. Instrumentele de scris au corpul metalic de culoare argintie cu accesorii de culoare aurii. Pixul se actioneaza prin rasucire. Stiloul functioneaza cu patroane standard de cerneala.Instrumentele de scris se livreaza ambalate intr-un etui elegant de culoare neagra. Fie ca esti elev, student, profesor sau lucrezi in mediul business, setul acesta se potriveste oricui, datorit ...

Descriere


Daco Set pix+stilou SE205 argintiu cu accesorii aurii

Set alcatuit din pix si stilou metalic de culoare argintiu, intr-un design simplu si modern, deosebit de elegant. Instrumentele de scris au corpul metalic de culoare argintie cu accesorii de culoare aurii. Pixul se actioneaza prin rasucire. Stiloul functioneaza cu patroane standard de cerneala.Instrumentele de scris se livreaza ambalate intr-un etui elegant de culoare neagra. Fie ca esti elev, student, profesor sau lucrezi in mediul business, setul acesta se potriveste oricui, datorita simplitatii si elegantei pe care le imbina! In plus, setul de pix si stilou poate deveni un cadou deosebit pentru orice ocazie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Daco Set pix+stilou SE205 argintiu cu accesorii aurii de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Daco Set pix+stilou SE205 argintiu cu accesorii aurii sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.