Dacia Plant Dulceata De Afine Fara zahar 360g

de la 20,40 lei (3 magazine)
Descriere: Dulceata de afine Bun de Tot contine zaharuri naturale, fara conservanti, fara indulcitori artificiali, fara arome si fara chimicale, obtinuta din doar 4 ingrediente. Conservat prin pasteurizare usoara. Ingrediente: afine - minim 70%, suc din struguri cu pulpa  25% - concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 de grade Celsius; pectina din coji de citrice. Preparat cu 70g de fructe pentru 100g produs finit. Conditii de pastrare: A s ...

Descriere


Dacia Plant Dulceata De Afine Fara zahar 360g

Descriere:

Dulceata de afine Bun de Tot contine zaharuri naturale, fara conservanti, fara indulcitori artificiali, fara arome si fara chimicale, obtinuta din doar 4 ingrediente. Conservat prin pasteurizare usoara.

Ingrediente:

afine - minim 70%, suc din struguri cu pulpa  25% - concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 de grade Celsius; pectina din coji de citrice. Preparat cu 70g de fructe pentru 100g produs finit.

Conditii de pastrare:

A se pastra la loc racoros. A se evita expunerea directa la razele soarelui. A se pastra la rece dupa deschidere. A se consuma, de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.

Tara de origine: Romania

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dacia Plant Dulceata De Afine Fara zahar 360g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dacia Plant Dulceata De Afine Fara zahar 360g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.