Custom Pali-Calm Cats&Dogs 30 tablete

Pali-Calm Cats&Dogs sunt suplimente care contin ingrediente speciale pentru calmarea animalelor stresate sau agitate.nComplexul de vitamine ajuta la calmarea cainilor care prezinta nervozitate, nemultumire, stres sau activitate excesiva.nTabletele au un gust delicios de ficat de porc, fiind acceptate foarte usor de catre animalele de companie.nVitaminele Pali-Calm administrate zilnic, ofera animalelor o stare generala buna, asigurand in acelasi timp nutrientii necesari pentru ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Custom Pali-Calm Cats&Dogs 30 tablete

Pali-Calm Cats&Dogs sunt suplimente care contin ingrediente speciale pentru calmarea animalelor stresate sau agitate.nComplexul de vitamine ajuta la calmarea cainilor care prezinta nervozitate, nemultumire, stres sau activitate excesiva.nTabletele au un gust delicios de ficat de porc, fiind acceptate foarte usor de catre animalele de companie.nVitaminele Pali-Calm administrate zilnic, ofera animalelor o stare generala buna, asigurand in acelasi timp nutrientii necesari pentru o dieta echilibrata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Custom Pali-Calm Cats&Dogs 30 tablete de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Custom Pali-Calm Cats&Dogs 30 tablete sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.