Cuba Carnaval EDT 35 ml

Cuba  - veți descoperi aceste parfumuri în sticle cu forme curioase de trabucuri cubaneze.  Parfumurile Cuba  sunt originale și accesibile tuturor buzunareor, sunt concepute pentru bărbați și femei. Parfumurile pentru bărbați  Cuba  oferă compoziții surprinzătoare de tonuri proaspete cu atingeri orientale, toate însoțite de un miros dulce de tutun.  Parfumurile Cuba pentru femei ascund parfumuri florale și parfumuri de citrice. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Cuba Carnaval EDT 35 ml

Cuba - veți descoperi aceste parfumuri în sticle cu forme curioase de trabucuri cubaneze. Parfumurile Cuba sunt originale și accesibile tuturor buzunareor, sunt concepute pentru bărbați și femei. Parfumurile pentru bărbați Cuba oferă compoziții surprinzătoare de tonuri proaspete cu atingeri orientale, toate însoțite de un miros dulce de tutun. Parfumurile Cubapentru femei ascund parfumuri florale și parfumuri de citrice.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cuba Carnaval EDT 35 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cuba Carnaval EDT 35 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.