Craze Nisip kinetic set activitati 32343

179,90 lei (1 magazin)
Pare nisip, se simte ca nisip, îți trece prin mâini ca și nisipul - dar poate avea forma pe care tu ți-o dorești. Setul conține 700 g de nisip în 2 culori (350 g fiecare), 4 forme, accesorii și o tăviță XXL. Nisipul kinetic este antibacterian și, prin urmare, inofensiv pentru sănătate, nu se lipește de mâini, este inodor, poate fi modelat cu ușurință în detalii deosebite și poate fi ordonat fără a lăsa reziduuri după joc - și totul ...

Descriere


Craze Nisip kinetic set activitati 32343

Pare nisip, se simte ca nisip, îți trece prin mâini ca și nisipul - dar poate avea forma pe care tu ți-o dorești.
Setul conține 700 g de nisip în 2 culori (350 g fiecare), 4 forme, accesorii și o tăviță XXL.
Nisipul kinetic este antibacterian și, prin urmare, inofensiv pentru sănătate, nu se lipește de mâini, este inodor, poate fi modelat cu ușurință în detalii deosebite și poate fi ordonat fără a lăsa reziduuri după joc - și totul fără adăugarea de lichid.
Prin urmare, nisipul este ideal pentru a te juca prin casă.
Vârsta recomandată 3 ani+.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Craze Nisip kinetic set activitati 32343 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Craze Nisip kinetic set activitati 32343 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.