Crama Verde Babadag 2 Milenii Feteasca Neagra, Crama Liuta Verde

46,00 lei (1 magazin)
Navicella - Vinul Icon al Cramei Jelna - https://www.barrique.ro/vinuri-p/vin-rosu-sec-navicella-crama-jelna.html  Darius Pripon: "Eu intotdeauna vinific ascultand cu atentie vocea terroir-ului. ... Astfel in vinurile noastre, veti putea regasi tipicitatea clara de Lechinta-Jelna, proaspete, acide, puternice, rafinate si aromate, precum si multe suprize venind din partea unei vinificari pro-active, si anume vinuri create cu drojdii salbatice, indigene,altele cu drojd ...

Descriere


Crama Verde Babadag 2 Milenii Feteasca Neagra, Crama Liuta Verde

Navicella - Vinul Icon al Cramei Jelna - https://www.barrique.ro/vinuri-p/vin-rosu-sec-navicella-crama-jelna.html 

Darius Pripon:
"Eu intotdeauna vinific ascultand cu atentie vocea terroir-ului. ... Astfel in vinurile noastre, veti putea regasi tipicitatea clara de Lechinta-Jelna, proaspete, acide, puternice, rafinate si aromate, precum si multe suprize venind din partea unei vinificari pro-active, si anume vinuri create cu drojdii salbatice, indigene,altele cu drojdii selectionate, altele cu fermentatie secventiala, unele lasate la macerat in pielita, altele in presa, altele fara maceratie. Toate au fost adaptate, nu s-a urmat nici o reteta clasica si nici nu vom urma vreuna, mereu si mereu vom incerca sa surprindem cu ochiul nostru uman, perfectiunea pe care ne-o daruieste natura. "

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Crama Verde Babadag 2 Milenii Feteasca Neagra, Crama Liuta Verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Crama Verde Babadag 2 Milenii Feteasca Neagra, Crama Liuta Verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.