Cosmetica Afrodita Masca anticuperozica si antistres 200 ml

Efect: reduce stresul, sensibilitatea si calmeaza exceptional tenurile cu eritoza si cuperoza. Fortifica peretii capilarelor, regenereaza celulele epidermale, imbunatateste si fortifica structura pielii, realizeaza o ampla hidratare.   Ingrediente active principale: uleiuri esentiale de lamaie, lavanda si chiparos, vitaminele E, A si B5, extracte de papaya, iedera si nalba, ulei de jojoba.   Aplicare: in strat subtire pe fata, gat si decolteu. Dupa 15 minute se indepar ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Cosmetica Afrodita Masca anticuperozica si antistres 200 ml

Efectreduce stresul, sensibilitatea si calmeaza exceptional tenurile cu eritoza si cuperoza. Fortifica peretii capilarelor, regenereaza celulele epidermale, imbunatateste si fortifica structura pielii, realizeaza o ampla hidratare.
Ingrediente active principaleuleiuri esentiale de lamaie, lavanda si chiparos, vitaminele E, A si B5, extracte de papaya, iedera si nalba, ulei de jojoba.
Aplicarein strat subtire pe fata, gat si decolteu. Dupa 15 minute se indeparteaza cu apa usor calduta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cosmetica Afrodita Masca anticuperozica si antistres 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cosmetica Afrodita Masca anticuperozica si antistres 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.