Cosmetica Afrodita - Lapte demachiant cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten 500 ml

142,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Lapte demachiant cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten 500 ml:  este un demachiant ce ajuta la curatarea eficienta si neagresiva a tenului, a pielii gâtului si a decolteului. Nu usuca pielea si nu irita. Ingrediente active principale:  acid hialuronic 100% natural patentat, cu molecula mica 15-50 kDa, complex de uleiuri nutritive. Utilizare:  se aplica pe piele, se maseaza pentru a încorpora impuritatile si machiajul. ...

Descriere


Cosmetica Afrodita - Lapte demachiant cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten 500 ml

Descrierea produsului:
Lapte demachiant cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten 500 mleste un demachiant ce ajuta la curatarea eficienta si neagresiva a tenului, a pielii gâtului si a decolteului. Nu usuca pielea si nu irita.
Ingrediente active principaleacid hialuronic 100% natural patentat, cu molecula mica 15-50 kDa, complex de uleiuri nutritive.
Utilizarese aplica pe piele, se maseaza pentru a încorpora impuritatile si machiajul. Se clateste cu apa calduta si apoi este esential sa se foloseasca HYALURON hydro-tonic.
Cantitate500 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cosmetica Afrodita - Lapte demachiant cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten 500 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cosmetica Afrodita - Lapte demachiant cu acid hialuronic pentru toate tipurile de ten 500 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.