Cosmetic Plant Crema pentru maini reparatoare cu extract de galbenele si vit. A, F - 150 ml

18,99 lei (1 magazin)
Crema pentru maini reparatoare cu extract de galbenele ai vitaminele A, F, ai pantenol (150ml) Protectoare şi hrănitoare prin conţinutul în extracte de gălbenele şi vitaminele A şi F, crema se recomandă chiar şi celor mai sensibile mâini. Formula îmbogăţită cu alantoină şi pantenol repară şi îngrijeşte pielea mâinilor supusă agresiunii detergenţilor, săpunului şi factorilor de mediu. Crema se aplică pe pielea mâinilor ori de câte ori este nevoie, pentru a le ...

Descriere


Cosmetic Plant Crema pentru maini reparatoare cu extract de galbenele si vit. A, F - 150 ml

Crema pentru maini reparatoare cu extract de galbenele ai vitaminele A, F, ai pantenol (150ml) Protectoare şi hrănitoare prin conţinutul în extracte de gălbenele şi vitaminele A şi F, crema se recomandă chiar şi celor mai sensibile mâini. Formula îmbogăţită cu alantoină şi pantenol repară şi îngrijeşte pielea mâinilor supusă agresiunii detergenţilor, săpunului şi factorilor de mediu. Crema se aplică pe pielea mâinilor ori de câte ori este nevoie, pentru a le simţi fine şi catifelate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cosmetic Plant Crema pentru maini reparatoare cu extract de galbenele si vit. A, F - 150 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cosmetic Plant Crema pentru maini reparatoare cu extract de galbenele si vit. A, F - 150 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.