Corint Jocuri ale mintii

Vă propunem pentru weekend, pentru o seară plăcută alături de copilul tău sau pentru o activitate în clasă cu colegii o carte care vă va pune mintea la contribuÈ›ie È™i va creÈ™te cheful de distracÈ›ie Jocuri ale minÅ£ii. Cartea se adresează copiilor peste 9 ani È™i face parte din categoria nonficÈ›iune, Jocuri È™i activități. Testează-È›i agerimea minÈ›ii în joacă! Cele peste 80 de jocuri creative È™i amuzante din această carte îÈ›i vor pune ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Corint Jocuri ale mintii

Vă propunem pentru weekend, pentru o seară plăcută alături de copilul tău sau pentru o activitate în clasă cu colegii o carte care vă va pune mintea la contribuÈ›ie È™i va creÈ™te cheful de distracÈ›ie Jocuri ale minÅ£ii. Cartea se adresează copiilor peste 9 ani È™i face parte din categoria nonficÈ›iune, Jocuri È™i activități.
Testează-È›i agerimea minÈ›ii în joacă! Cele peste 80 de jocuri creative È™i amuzante din această carte îÈ›i vor pune negreÈ™it creierul la treabă È™i îÈ›i vor spori isteÈ›imea.
Pune-È›i mintea la contribuÈ›ie È™i dezleagă ghicitori inedite, descifrează hieroglife È™i aventurează-te în labirinturi. Verifică apoi dacă ai răspuns corect urmărind răspunsurile de la sfârÈ™itul cărÈ›ii.
AUTOR: SARAH KHANTIP COPERTA: FLEXICOVERISBN: 9789731287072FORMAT: 13 x 20 CMEDITURA: CORINTAN APARITIE: 3/10/2016NUMAR PAGINI: 112 TRADUCERE: MIRELA STOIAN

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Corint Jocuri ale mintii de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Corint Jocuri ale mintii sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.