CooperVision Proclear Compatibles Sphere (6 lentile) + ReNu MultiPlus ® Multi-Purpose 360 ml cu suport lentile

Pachet economic la preț avantajos: lentile de contact sferice lunare Proclear Compatibles Sphere (6 lentile) și soluția ReNu MultiPlus 360 ml. Lentile moi, pentru uz zilnic, schimbate o dată pe lună, de la CooperVision. Proclear Sphere au o retenție a umezelii deosebită, conținut înalt de apă și permeabilitate a oxigenului mare. Asta le face ideale pentru cei care suferă de sindromul ochilor uscați. ReNu MultiPlus® de la Bausch & Lomb® este o soluție cu multiple ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


CooperVision Proclear Compatibles Sphere (6 lentile) + ReNu MultiPlus ® Multi-Purpose 360 ml cu suport lentile

Pachet economic la preț avantajos: lentile de contact sferice lunare Proclear Compatibles Sphere (6 lentile) și soluția ReNu MultiPlus 360 ml. Lentile moi, pentru uz zilnic, schimbate o dată pe lună, de la CooperVision. Proclear Sphere au o retenție a umezelii deosebită, conținut înalt de apă și permeabilitate a oxigenului mare. Asta le face ideale pentru cei care suferă de sindromul ochilor uscați. ReNu MultiPlus® de la Bausch & Lomb® este o soluție cu multiple întrebuințări pentru îngrijirea completă a tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Această soluție curăță, clătește, dezinfectează și hidratează lentilele, elimină proteinele si lipidele din lacrimi. ReNu omoară microbii în doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor cât și la păstrarea sănătății ohilor dvs. Precauții: Acest produs este recomandat pentru îngrijirea lentilelor de contact hidrofile urmărind instrucțiunile de folosire. În cazul în care apare orice disconfort, opriți imediat utilizarea acestui produs. Dacă disconfortul persistă, contactați imediat doctorul dvs. oftalmolog. În cazul în care sunteți alergic oricărui ingredient din acest produs, NU FOLOSIȚI. Soluția conține acid boric pentru o bună echilibrare a pH-ului cât și poloxamină (Hydranate®), care îndepărtează resturile de țesuturi celulare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Soluția vine împreună cu un suport clasic pentru lentile de contact.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CooperVision Proclear Compatibles Sphere (6 lentile) + ReNu MultiPlus ® Multi-Purpose 360 ml cu suport lentile de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CooperVision Proclear Compatibles Sphere (6 lentile) + ReNu MultiPlus ® Multi-Purpose 360 ml cu suport lentile sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.