Compactor Organizator cu 3 compartimente, 32x25x8, polipropilena, ciocolatiu

39,00 lei (1 magazin)
Cutiile pentru depozitare de la Compactor sunt extrem de utile, oferind posibilitatea unei organizari eficiente a lucrurilor. Acestea nu necesita ingrijire speciala, se sterg usor cu o laveta umeda sau uscata.Compactor gaseste intotdeauna solutii practice la problemele organizatorice dintr-o gospodarie. De aceea, produsele lor sunt orientate catre usurarea activitatilor din camin si catre organizarea eficienta a lucrurilor, fie ca vorbim despre haine, accesorii sau obiecte diverse. ...

Descriere


Compactor Organizator cu 3 compartimente, 32x25x8, polipropilena, ciocolatiu

Cutiile pentru depozitare de la Compactor sunt extrem de utile, oferind posibilitatea unei organizari eficiente a lucrurilor. Acestea nu necesita ingrijire speciala, se sterg usor cu o laveta umeda sau uscata.Compactor gaseste intotdeauna solutii practice la problemele organizatorice dintr-o gospodarie. De aceea, produsele lor sunt orientate catre usurarea activitatilor din camin si catre organizarea eficienta a lucrurilor, fie ca vorbim despre haine, accesorii sau obiecte diverse.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Compactor Organizator cu 3 compartimente, 32x25x8, polipropilena, ciocolatiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Compactor Organizator cu 3 compartimente, 32x25x8, polipropilena, ciocolatiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.