Comfy Natural Puppy Sampon pentru caini puppy 250 ml

Șampon blând cu parfum de aloe vera pentru căței. Șamponul Natural Puppy conține 5 extracte naturale: calendula, salvie, melissa, avocado și aloe vera, care au proprietăți nutritive, regeneratoare și antiinflamatoare. Recomandat pentru pielea sensibilă, atopică și predispusă la iritații. Calendula : regenerează și hidratează pielea, are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și antifungice Avocado : reconstruiește stratul lipidic protector al ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Comfy Natural Puppy Sampon pentru caini puppy 250 ml

Șampon blând cu parfum de aloe vera pentru căței.

Șamponul Natural Puppy conține 5 extracte naturale: calendula, salvie, melissa, avocado și aloe vera, care au proprietăți nutritive, regeneratoare și antiinflamatoare. Recomandat pentru pielea sensibilă, atopică și predispusă la iritații.


Calendula: regenerează și hidratează pielea, are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și antifungice
Avocado: reconstruiește stratul lipidic protector al pielii, protejând-o de pierderea excesivă de hidratare - stimulează activitatea colagenului, are proprietăți antiinflamatorii și calmante
Salvie: purificatoare și antiinflamatoare
Melissa: curăță și hidratează
Aloe Vera: favorizează vindecarea rănilor pielii, a ulcerelor, arsurilor și degerăturilor.

Toate șampoanele din linia Comfy Natural au în compoziția lor ulei de argan bogat în acizi grași esențiali și vitamina E, datorită cărora previne uscarea pielii, o hidratează și o regenerează. Până la 99% din ingredientele active ale șamponului sunt extracte de plante, majoritatea provenind de la un singur producător polonez. Extractele naturale și vitaminele conținute în șampoane sunt dedicate nevoilor specifice tipurilor de blană sau de păr. Nu conțin parabeni și compuși SLS, prin urmare, sunt extrem de delicate și asigură o îngrijire eficientă. pH-ul este ajustat în mod optim la pielea animalului - în toate tipurile de șampoane pentru câini este de 7,2, iar pentru pisici - 6,5. Sticla funcțională cu pompă asigură o dozare convenabilă, în timp ce culoarea sa închisă prelungește durabilitatea și protejează formula împotriva delaminării.




Compoziție după INCI:

Aqua Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerine Sodium Coco Sulphate, Sodium Chloride, Aroma, PEG-75 Lanolin, Extract (calendula, salvie, melisa, avocado, aloe vera), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Organic Argan Oil.




Mod de utilizare:

Umeziți blana cu apă călduță, aplicați șamponul și aplicați-l ușor pe blană, evitand zona ochilor. Clătiți și repetați tratamentul dacă este necesar. Concentratul poate fi diluat în proporție de 1:10.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Comfy Natural Puppy Sampon pentru caini puppy 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Comfy Natural Puppy Sampon pentru caini puppy 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.