Comfy Cornelius Substrat 7L Petit Silver

28,53 lei (1 magazin)
Substrat universal de porumb pentru cuști și voliere pentru mamifere mici, păsări și pentru terarii cu unele reptile. Pietrisul de porumb Cornelius Petit Silver este 100% natural și complet biodegradabil, poate fi compostat. A fost îmbogățit cu adăugarea de ioni de argint care împiedică dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor, inclusiv a mucegaiului, asigurând sănătatea animalelor. Este un substrat delicat pentru labele animalelor. Legează și ...

Descriere


Comfy Cornelius Substrat 7L Petit Silver

Substrat universal de porumb pentru cuști și voliere pentru mamifere mici, păsări și pentru terarii cu unele reptile.

Pietrisul de porumb Cornelius Petit Silver este 100% natural și complet biodegradabil, poate fi compostat. A fost îmbogățit cu adăugarea de ioni de argint care împiedică dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor, inclusiv a mucegaiului, asigurând sănătatea animalelor. Este un substrat delicat pentru labele animalelor. Legează și neutralizează mirosurile neplăcute. Pietrișul este extrem de eficient, deci durează mult timp.

Cele mai importante caracteristici:

- din porumb 100%
- conceput pentru cuști și voliere pentru mici mamifere și păsări și pentru terarii pentru unele reptile
- nu face praf, nu provoacă alergii
- extrem de blând cu labele animalelor
- biodegradabil, compostabil
- neutralizează perfect și leagă mirosurile neplăcute
- adăugarea de ioni de argint pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor

Ambalaj: 7L

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Comfy Cornelius Substrat 7L Petit Silver de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Comfy Cornelius Substrat 7L Petit Silver sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.