Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours deodorant crema pentru toate tipurile de piele 75 ml

87,55 lei (1 magazin)
Descriere Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours Caracteristici Deodorantul Collistar Special Perfect Body luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată. Caracteristici: conferă prospețime oferă o protecție de lungă durată nu irită pielea hrănește și îngrijește pielea Cum se utilizează: Se aplică pe pielea ...

Descriere


Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours deodorant crema pentru toate tipurile de piele 75 ml

Descriere Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours
Caracteristici

Deodorantul Collistar Special Perfect Body luptă eficient împotriva mirosurilor neplăcute, oferind o senzație de confort și prospețime, de lungă durată.

Caracteristici:

  • conferă prospețime
  • oferă o protecție de lungă durată
  • nu irită pielea
  • hrănește și îngrijește pielea

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea uscată și curată a axilei. Ideal pentru utilizarea zilnică. Aplicarea poate fi repetată oricând în timpul zilei.

Tipul ambalajuluideodorant crema
Tipul de pielepentru toate tipurile de piele

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours deodorant crema pentru toate tipurile de piele 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours deodorant crema pentru toate tipurile de piele 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.