Collistar Ser iluminator pentru piele Vitamin C + Alpha-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml

de la 128,35 lei (2 magazine)
Vitamina C + Alpha-Arbutin conține cea mai mare concentrație de acid etilscorbic pur dintre toate produsele Collistar. Pentru a crește efectul său de strălucire, este combinat cu alfa-arbutin, care reglează producția de melanină. Serul ușor, fără ulei, revitalizează pielea, o protejează de radicalii liberi și minimizează semnele de oboseală. Lasă pielea netedă și strălucitoare. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă. ...

Descriere


Collistar Ser iluminator pentru piele Vitamin C + Alpha-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml

Vitamina C + Alpha-Arbutin conține cea mai mare concentrație de acid etilscorbic pur dintre toate produsele Collistar. Pentru a crește efectul său de strălucire, este combinat cu alfa-arbutin, care reglează producția de melanină. Serul ușor, fără ulei, revitalizează pielea, o protejează de radicalii liberi și minimizează semnele de oboseală. Lasă pielea netedă și strălucitoare. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Collistar Ser iluminator pentru piele Vitamin C + Alpha-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Collistar Ser iluminator pentru piele Vitamin C + Alpha-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.