Climaqx Centură fitness Gamechanger Grey XL

149,90 lei (1 magazin)
Centura fitness Gamechanger Grey este o centură pentru antrenamente,  foarte ușoară, confortabilă , dar în același timp  rezistentă .  Confortul și libertatea de mișcare  sunt asigurate în timpul antrenamentelor nu doar de  materialul plăcut de înaltă calitate , dar și de  fixarea Velcro extra lungă . Rolul principal al centurii fitness este de a vă  proteja coloana vertebrală  împotriva accidentărilor și ...

Descriere


Climaqx Centură fitness Gamechanger Grey XL

Centura fitness Gamechanger Grey este o centură pentru antrenamente, foarte ușoară, confortabilă, dar în același timp rezistentăConfortul și libertatea de mișcare sunt asigurate în timpul antrenamentelor nu doar de materialul plăcut de înaltă calitate, dar și de fixarea Velcro extra lungă. Rolul principal al centurii fitness este de a vă proteja coloana vertebrală împotriva accidentărilor și suprasolicitării. În același timp, centura vă oferă stabilitatea necesară atunci când lucrați cu greutăți. În plus, față de powerlifting, aceasta poate fi utilizată și la antrenamentele de tip CrossFit.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Climaqx Centură fitness Gamechanger Grey XL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Climaqx Centură fitness Gamechanger Grey XL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.