Climaqx Bandaj pentru genunchi din neopren XXL

149,90 lei (1 magazin)
Bandajul pentru genunchi din neopren  este un accesoriu fitness utilizat  pentru consolidarea, protejarea și fixarea articulației  genunchiului în timpul antrenamentelor. Datorită  materialului din neopren , acesta  se adaptează cu ușurință  piciorului și  izolează perfect umiditatea . Are rol în prevenirea  accidentărilor, inflamațiilor sau frecării .   ...

Descriere


Climaqx Bandaj pentru genunchi din neopren XXL

Bandajul pentru genunchi din neopren este un accesoriu fitness utilizat pentru consolidarea, protejarea și fixarea articulației genunchiului în timpul antrenamentelor. Datorită materialului din neopren, acesta se adaptează cu ușurință piciorului și izolează perfect umiditatea. Are rol în prevenirea accidentărilor, inflamațiilor sau frecării.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Climaqx Bandaj pentru genunchi din neopren XXL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Climaqx Bandaj pentru genunchi din neopren XXL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.