Clementoni Bufnita de plus cu lumini si sunete

de la 109,00 lei (4 magazine)
Noua bufnita de plus muzicala de la Baby Clementoni este cel mai bun partener pentru somn al unui copil. Burtica cu lumini si melodiile compuse special le confera copiilor o senzatie de liniste si calm pe toata durata noptii. Are o agatoare practica si se poate prinde foarte usor de patut sau carucior, astfel o puteti lua oriunde vei merge. Varsta recomandata: 0 luni+. ...

Descriere


Clementoni Bufnita de plus cu lumini si sunete

Noua bufnita de plus muzicala de la Baby Clementoni este cel mai bun partener pentru somn al unui copil. Burtica cu lumini si melodiile compuse special le confera copiilor o senzatie de liniste si calm pe toata durata noptii. Are o agatoare practica si se poate prinde foarte usor de patut sau carucior, astfel o puteti lua oriunde vei merge.

Varsta recomandata: 0 luni+.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clementoni Bufnita de plus cu lumini si sunete de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clementoni Bufnita de plus cu lumini si sunete sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.