Clarins Ser pentru ochi cu efect de lifting V Shaping Facial Lift (Eye Serum) 15 ml

de la 201,00 lei (3 magazine)
Serul pentru lifting reduce vizibil umflarea și se concentrează pe cercurile întunecate. Luminează pielea și creează aspectul ochilor larg deschiși. Ajută la protejarea contururilor delicate ale ochilor de expunerea la murdărie și daunele cauzate de lumina albastră, ceea ce poate duce la semne premature de îmbătrânire. Aplicatorul specific oferă o senzație de răcoare și reîmprospătează zona ochilor. ...

Descriere


Clarins Ser pentru ochi cu efect de lifting V Shaping Facial Lift (Eye Serum) 15 ml

Serul pentru lifting reduce vizibil umflarea și se concentrează pe cercurile întunecate. Luminează pielea și creează aspectul ochilor larg deschiși. Ajută la protejarea contururilor delicate ale ochilor de expunerea la murdărie și daunele cauzate de lumina albastră, ceea ce poate duce la semne premature de îmbătrânire. Aplicatorul specific oferă o senzație de răcoare și reîmprospătează zona ochilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Clarins Ser pentru ochi cu efect de lifting V Shaping Facial Lift (Eye Serum) 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Clarins Ser pentru ochi cu efect de lifting V Shaping Facial Lift (Eye Serum) 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.