Christian Dior Ruj lichid Addict Lip Tint 5 ml 561 Natural Poppy

de la 161,10 lei (2 magazine)
Dior prezintă o nuanță unică pentru buze Dior Addict Lip Tint cu un finisaj semi-mat. Oferă buzelor o atingere proaspătă și naturală frumoasă. Rezistă pe buze 12 ore* Dior Addict Lip Tint este compus din 95%** ingrediente de origine naturală și conține ulei de cireșe, care hidratează buzele timp de 24 de ore*** și oferă confort de lungă durată. * Test instrumental pe 25 de subiecte. ** Valoare calculată pe baza standardelor ISO 16128-1 și 16128-2. Procentul de apa ...

Descriere


Christian Dior Ruj lichid Addict Lip Tint 5 ml 561 Natural Poppy

Dior prezintă o nuanță unică pentru buze Dior Addict Lip Tint cu un finisaj semi-mat. Oferă buzelor o atingere proaspătă și naturală frumoasă. Rezistă pe buze 12 ore* Dior Addict Lip Tint este compus din 95%** ingrediente de origine naturală și conține ulei de cireșe, care hidratează buzele timp de 24 de ore*** și oferă confort de lungă durată. * Test instrumental pe 25 de subiecte. ** Valoare calculată pe baza standardelor ISO 16128-1 și 16128-2. Procentul de apa inclus in preț. Restul de 5% contribuie la performanța, atractivitatea senzorială și stabilitatea formulei. *** Test instrumental pe 11 subiecte.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Christian Dior Ruj lichid Addict Lip Tint 5 ml 561 Natural Poppy de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Christian Dior Ruj lichid Addict Lip Tint 5 ml 561 Natural Poppy sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.