Chanel Coco Mademoiselle - deodorant srpay 100 ml

de la 292,00 lei (2 magazine)
Parfum Coco Mademoiselle Chanel este de un eveniment rar. Coco Mademoiselle este un proaspăt și senzual. E mirosul unui oraș activ tineri, femei sofisticate, sexy deținuți, mulțumit cu viața. Compoziție în stare proaspătă, oriental este o creație a lui Jacques Polga, care sa bucurat de noile produse cele mai avansate tehnologii parfemářských. Noua, iluminate cu pricepere de tone de rezultate individuale componente de parfum într-o aroma cu totul moderna. Parfum a fost l ...

Descriere


Chanel Coco Mademoiselle - deodorant srpay 100 ml

Parfum Coco Mademoiselle Chanel este de un eveniment rar. Coco Mademoiselle este un proaspăt și senzual. E mirosul unui oraș activ tineri, femei sofisticate, sexy deținuți, mulțumit cu viața. Compoziție în stare proaspătă, oriental este o creație a lui Jacques Polga, care sa bucurat de noile produse cele mai avansate tehnologii parfemářských. Noua, iluminate cu pricepere de tone de rezultate individuale componente de parfum într-o aroma cu totul moderna. Parfum a fost lansat in 2001.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Chanel Coco Mademoiselle - deodorant srpay 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Chanel Coco Mademoiselle - deodorant srpay 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.