Cayro Joc de carti - Poker - 2 modele

34,99 lei (1 magazin)
Carti de joc Poker, 100% plastic, Cayro sunt carti de joc de calitate exceptionala, utilizate in cazinouri si cluburi de poker.Sunt confectionate 100% din plastic special, care rezista la indoire si la uzura. 2 modele: unul cu spatele rosu, celalalt cu spatele negru.Sunt ideale pentru toate jocurile cu carti: Canasta, Whist, Bridge, Poker, etc.Pret pe bucata. Produs disponibil in mai multe modele. Livrarea se va face in functie de disponibilitate. ...

Descriere


Cayro Joc de carti - Poker - 2 modele

Carti de joc Poker, 100% plastic, Cayro sunt carti de joc de calitate exceptionala, utilizate in cazinouri si cluburi de poker.Sunt confectionate 100% din plastic special, care rezista la indoire si la uzura. 2 modele: unul cu spatele rosu, celalalt cu spatele negru.Sunt ideale pentru toate jocurile cu carti: Canasta, Whist, Bridge, Poker, etc.Pret pe bucata. Produs disponibil in mai multe modele. Livrarea se va face in functie de disponibilitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cayro Joc de carti - Poker - 2 modele de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cayro Joc de carti - Poker - 2 modele sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.