Caudalie Ceai de plante pentru deshidratare (Draining Organic Herbal Tea) 30 g

58,00 lei (1 magazin)
Ceaiul din plante cu coacăze negre, afine, coajă de portocală dulce și scorțișoară este o băutură ideala pentru slăbit și detoxifierea corpului. O selecție de plante pentru eliminarea apei oferă o senzație instantanee de bunăstare, ajutând la eliminarea toxinelor în timp ce luptă împotriva retenției de apă pentru o siluetă mai definită. ...

Descriere


Caudalie Ceai de plante pentru deshidratare (Draining Organic Herbal Tea) 30 g

Ceaiul din plante cu coacăze negre, afine, coajă de portocală dulce și scorțișoară este o băutură ideala pentru slăbit și detoxifierea corpului. O selecție de plante pentru eliminarea apei oferă o senzație instantanee de bunăstare, ajutând la eliminarea toxinelor în timp ce luptă împotriva retenției de apă pentru o siluetă mai definită.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Caudalie Ceai de plante pentru deshidratare (Draining Organic Herbal Tea) 30 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Caudalie Ceai de plante pentru deshidratare (Draining Organic Herbal Tea) 30 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.