Cattier Masca reparatoare par uscat, cupacu si bambus, bio, 200ml

76,00 lei (1 magazin)
Descriere - Masca hraneste si repara parul uscat si varfurile despicate fara sa incarce parul. - Textura sa bogata si catifelata, imbogatita cu extract de bambus si unt exotic de cupuacu, protejeaza si acopera fibra capilara cu un strat catifelat, lasandu-l usor de pieptanat. - Datorita actiunii reparatoare, previne despicarea varfurilor. - Protejat de agresiunile externe, parul devine moale si matasos, mai usor de coafat. Proprietati - Cu extract de bambus, bogat in fier, vitamina ...

Descriere


Cattier Masca reparatoare par uscat, cupacu si bambus, bio, 200ml

Descriere - Masca hraneste si repara parul uscat si varfurile despicate fara sa incarce parul.
- Textura sa bogata si catifelata, imbogatita cu extract de bambus si unt exotic de cupuacu, protejeaza si acopera fibra capilara cu un strat catifelat, lasandu-l usor de pieptanat.
- Datorita actiunii reparatoare, previne despicarea varfurilor.
- Protejat de agresiunile externe, parul devine moale si matasos, mai usor de coafat.
Proprietati - Cu extract de bambus, bogat in fier, vitamina B si calciu, hraneste, protejeaza, catifeleaza si restructureaza firul de par.
- Contine unt organic de cupuacu, ultra-hranitor si non-gras, repara, catifeleaza, netezeste si protejeaza.
- Faciliteaza coafarea parului.
- Cu extract organic de portocale, bogat in saruri minerale si calciu, are rol antioxidant, revitalizant si stimulator
- Aquarich, marca inregistrata Cattier (extract de ovaz negru si lecitina), formeaza o pelicula protectoare, imbunatateste structura parului, previne varfurile despicate, ofera stralucire, previne incurcarea.
Continut - O cutie contine 200 ml de Masca reparatoare pentru parul uscat, cu cupuacu si bambus, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: Aqua, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water*, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Theobroma Grandiflorum Seed Butter*, Stearyl Alcohol, Glycerin, Coco-glucoside, Cetearyl Glucoside, Bambusa Vulgaris Extract, Avena Strigosa Seed Extract, Maltodextrin, Lecithin, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tocopherol, Parfum, Citronellol, Geraniol, Linalool. *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- 98,7% din ingrediente sunt de origine naturala, 13,4% din totalul ingredientelor sunt ecologice.
Utilizare - Dupa fiecare samponare finala, stoarceti parul bine, aplicati o cantitate in functie de lungimea si grosimea firului de par, pe lungime si nu la radacina si lasati sa actioneze 5-10 minute.
- Clatiti foarte bine cu apa calduta, nu fierbinte, pana de parul va scartaie sub atingere.
- Pentru inchiderea fibrei capilare si un plus de stralucire este recomandat sa folositi pe lungime un ultim jet de apa rece.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cattier Masca reparatoare par uscat, cupacu si bambus, bio, 200ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cattier Masca reparatoare par uscat, cupacu si bambus, bio, 200ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.