Cattier Gel purifiant pentru ten gras cu imperfectiuni, bio, 50 ml

34,94 lei (1 magazin)
Descriere - Acest gel bio purificator de la Cattier este ideal pentru ingrijirea zilnica a tenului acneic sau gras. - Gelul crema purificator ajuta la mentinerea unui ten mat si reimprospateaza epiderma. - Imbogatit cu aloe vera, formula sa hidratanta netezeste si calmeaza pielea, actionand in profunzime. Proprietati - Aloe vera contine acid salicilic care are rol antiinflamator si antibacterian care ajuta la deblocarea porilor si indepartarea celulelor moarte ale pielii, reducand a ...

Descriere


Cattier Gel purifiant pentru ten gras cu imperfectiuni, bio, 50 ml

Descriere - Acest gel bio purificator de la Cattier este ideal pentru ingrijirea zilnica a tenului acneic sau gras.
- Gelul crema purificator ajuta la mentinerea unui ten mat si reimprospateaza epiderma.
- Imbogatit cu aloe vera, formula sa hidratanta netezeste si calmeaza pielea, actionand in profunzime.
Proprietati - Aloe vera contine acid salicilic care are rol antiinflamator si antibacterian care ajuta la deblocarea porilor si indepartarea celulelor moarte ale pielii, reducand astfel productia de sebum in exces.
- Contine uleiuri esentiale de arbore de ceai si apa florala de portocal care curata delicat tenul cu probleme si trateaza eficace imperfectiunile tenului.
- Extractul de menta racoreste tenul care este mai bine oxigenat si matifiat.
Continut - O sticla contine 50 ml de gel crema purificator, produs certificat ecologic Ecocert.
- Ingrediente: Aqua, Mentha Piperita Extract*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Glycerin, Silica, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Polyglyceryl-10 Laurate, Lactic Acid, Linalool, *agricultura ecologica.
- 99% din ingrediente sunt naturale sau de origine naturala; 17% din totalul ingredientelor provenind din agricultura ecologica.
Utilizare - Gelul purificator poate fi folosit ca baza de machiaj, matifiind tenul.
- Pentru eficacitate maxima, recomandam ca inainte de aplicare sa curatati tenul cu lotiunea purificatoare de la Cattier.
- Aplicati pe piele dimineata si/sau seara evitand contactul cu ochii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cattier Gel purifiant pentru ten gras cu imperfectiuni, bio, 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cattier Gel purifiant pentru ten gras cu imperfectiuni, bio, 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.