CATRICE POWER PLUMPING GEL LIPSTICK WITH ACID HYALURONIC DONT BE SHY 120

19,00 lei (1 magazin)
Pentru buze gata de sarutat: ruj ultra stralucitor, netezeste buzele datorita acidului hialuronic hidratant si ofera un aspect mai plin. Rujurile sunt disponibile in nuante trendy, iar textura gel se simte minunat, fara a incarca buzele. Sfat Pentru o aplicare perfecta a rujului, mai intai foloseste un creion de buze, pentru a le contura. Apoi aplica rujul. Cel mai bine este sa folosesti o pensula cu varf subtire, in acest fel vei putea aplica culoarea foarte precis. Pensula va capta c ...

Descriere


CATRICE POWER PLUMPING GEL LIPSTICK WITH ACID HYALURONIC DONT BE SHY 120

Pentru buze gata de sarutat: ruj ultra stralucitor, netezeste buzele datorita acidului hialuronic hidratant si ofera un aspect mai plin. Rujurile sunt disponibile in nuante trendy, iar textura gel se simte minunat, fara a incarca buzele. Sfat Pentru o aplicare perfecta a rujului, mai intai foloseste un creion de buze, pentru a le contura. Apoi aplica rujul. Cel mai bine este sa folosesti o pensula cu varf subtire, in acest fel vei putea aplica culoarea foarte precis. Pensula va capta culoarea si va umple buzele, pentru un aspect perfect.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CATRICE POWER PLUMPING GEL LIPSTICK WITH ACID HYALURONIC DONT BE SHY 120 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CATRICE POWER PLUMPING GEL LIPSTICK WITH ACID HYALURONIC DONT BE SHY 120 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.