catalyst Snur plutitor

82,00 lei (1 magazin)
    Special confectionat pentru a tine la suprafata device-urile waterproof, snurul plutitor Catalyst poate suporta o greutate de pana la 250 grame. Indiferent cat de waterproof este carcasa telefonului, aceasta nu te poate ajuta prea mult daca iti pierzi device-ul pe fundul apei. Vei fi surprins cat de usor se poate intampla acest lucru! Snurul plutitor de la Catalyst este special construit pentru astfel de situatii. Acesta se ataseaza la incheietura, iar datorita materialelor ...

Descriere


catalyst Snur plutitor

 

 

Special confectionat pentru a tine la suprafata device-urile waterproof, snurul plutitor Catalyst poate suporta o greutate de pana la 250 grame. Indiferent cat de waterproof este carcasa telefonului, aceasta nu te poate ajuta prea mult daca iti pierzi device-ul pe fundul apei. Vei fi surprins cat de usor se poate intampla acest lucru!

Snurul plutitor de la Catalyst este special construit pentru astfel de situatii. Acesta se ataseaza la incheietura, iar datorita materialelor folosite la confectionarea lui va tine la suprafata device-ul, chiar daca este dat jos de la mana.

Acest accesoriu va ofera acea siguranta ca, indiferent de situatia, nu va veti pierde telefonul in apa!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul catalyst Snur plutitor de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru catalyst Snur plutitor sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.