Caseflex Carcasa Calatorie Neagra

Carcasa Calatorie Caseflex Neagra Nintendo Switch Carcasa Calatorie Caseflex Neagra Nintendo Switch  este un produs lansat de  Caseflex  la data de 12.12.2017 Caseflex Case de comutare pentru Nintendo Case Switch-ul Nintendo este unul dintre cele mai versatile console vreodata! In timp ce poate fi conectat la televizor si folosit ca un computer de jocuri conventional, se dubleaza si ca tableta de jocuri handheld, ceea ce il face alegerea perfecta pentru calatori ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Caseflex Carcasa Calatorie Neagra

Carcasa Calatorie Caseflex Neagra Nintendo Switch Carcasa Calatorie Caseflex Neagra Nintendo Switch este un produs lansat de Caseflex la data de 12.12.2017

Caseflex Case de comutare pentru Nintendo Case

Switch-ul Nintendo este unul dintre cele mai versatile console vreodata! In timp ce poate fi conectat la televizor si folosit ca un computer de jocuri conventional, se dubleaza si ca tableta de jocuri handheld, ceea ce il face alegerea perfecta pentru calatorii! Cu toate acestea, la fel ca orice consoa portabila, este mai vulnerabila la deteriorarea zilnica pe care o poate avea transportul. In acest caz, casetele fantastice de transport Caseflex intra in joc!

Carcasa EVA rezistenta ofera protectie impotriva daunelor

Cazul este realizat din EVA, un acronim care inseamna acetat de etilena-vinil. Acest material sintetic nu este numai extrem de dur, este de asemenea rezistent la caldura, rezistent la fisuri si in mare masura rezistent la apa, facandu-l materialul perfect pentru a proteja carcasa dispozitivului Nintendo Switch impotriva deteriorarii!

 


Captuseala interioara captusita pentru aparare suplimentara

Interiorul carcasei de protectie  EVA, pe de alta parte, este captusit cu o captuseala moale interioara. Acest lucru asigura faptul ca ecranul comutatorului ramane liber de murdarie si praf, pastrand claritatea clara a display-ului dvs. mai mult decat oricand inainte!

Facilitati auxiliare la indemana

Cazul Nintendo Switch vine, de asemenea, echipat cu cateva functii auxiliare la indemana pentru a va ajuta sa profitati la maximum de noua dvs. consola. Dispune de un maner extern pentru transport pentru o transportare mai usoara, precum si o clapeta de protectie a ecranului incorporata si spatiu de stocare pentru jocurile dvs. preferate!

Aceasta acoperire de coaja tare este, fara indoiala, cea mai buna optiune in jur cand vine vorba atat de protectie cat si de confort. Daca detineti propriul switch Nintendo, pastrati-l in siguranta si sigur cu aceasta cutie de transport fantastica de la Caseflex!

Caracteristici produs:

  • Greutate: 209 g
  • Varsta minima recomandata: 5 ani
 

Carcasa Calatorie Caseflex Neagra Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Caseflex Carcasa Calatorie Neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Caseflex Carcasa Calatorie Neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.