Casablanca DUO SAND granit 2 cuve

837,78 lei (1 magazin)
Chiuveta de bucatarie de granit compozit CasaBlanca DUO dreptunghiulara, culoare sand, cu doua cuve, anticalcar. Poate fi montata pe stanga sau pe dreapta (reversibila), nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de un strat antibacterian igienic. Chiuveta se livreaza cu kit complet de scurgere: ventil si sifon automat. ...

Descriere


Casablanca DUO SAND granit 2 cuve

Chiuveta de bucatarie de granit compozit CasaBlanca DUO dreptunghiulara, culoare sand, cu doua cuve, anticalcar. Poate fi montata pe stanga sau pe dreapta (reversibila), nu se pateaza si nu este afectata de depunerile de calcar, este rezistenta la socuri termice si la socuri mecanice, beneficiind in acelasi timp de un strat antibacterian igienic. Chiuveta se livreaza cu kit complet de scurgere: ventil si sifon automat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Casablanca DUO SAND granit 2 cuve de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Casablanca DUO SAND granit 2 cuve sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.