Casa Plastor Presa Usturoi, Galbena

28,10 lei (1 magazin)
Presa din otel inoxidabil si maner ergonomic din plastic rezistent, cu design robust, este perfecta pentru zdrobirea usturoiului. A nu se lasa la indemana copiilor. Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de ustensile si accesorii pentru bucatarie. De la ustensile necesare pentru gatit pana la accesorii pentru decorarea mesei si la aticole pentru pastrarea alimentelor, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile, articolele noastre d ...

Descriere


Casa Plastor Presa Usturoi, Galbena

Presa din otel inoxidabil si maner ergonomic din plastic rezistent, cu design robust, este perfecta pentru zdrobirea usturoiului. A nu se lasa la indemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de ustensile si accesorii pentru bucatarie. De la ustensile necesare pentru gatit pana la accesorii pentru decorarea mesei si la aticole pentru pastrarea alimentelor, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile, articolele noastre de bucatarie isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.
BrandCasa Plastor
Dimensiuni produsL 19 cm x l 6 cm
Materialplastic (PP), otel inoxidabil
Greutate139 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Casa Plastor Presa Usturoi, Galbena de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Casa Plastor Presa Usturoi, Galbena sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.