Carpoint Cotiera auto universala Carpoint carbon, tapitata cu vinil negru

125,00 lei (1 magazin)
Cotiera auto universala Carpoint carbon, tapitata cu vinil negru Cotiera auto carbon Este carbon tapitata cu vinil negru. Are suport de sustinere de asemenea include suport pentru monezi si pentru pahar. Se instaleaza intre scaunele din fata.Este necesar minim 15cm spatiu intre scaune. Este reglabila pe inaltime si pe latime, se monteaza usor.  Producator:Carpoint OlandaCod:BIT3B-325009 ...

Descriere


Carpoint Cotiera auto universala Carpoint carbon, tapitata cu vinil negru

Cotiera auto universala Carpoint carbon, tapitata cu vinil negru

Cotiera auto carbon

Este carbon tapitata cu vinil negru. Are suport de sustinere de asemenea include suport pentru monezi si pentru pahar. Se instaleaza intre scaunele din fata.Este necesar minim 15cm spatiu intre scaune. Este reglabila pe inaltime si pe latime, se monteaza usor. 

Producator:Carpoint OlandaCod:BIT3B-325009

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carpoint Cotiera auto universala Carpoint carbon, tapitata cu vinil negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carpoint Cotiera auto universala Carpoint carbon, tapitata cu vinil negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.