Carlton Fluturasi badminton F2

54,00 lei (1 magazin)
Fluturasii de badminton Carlton F2 au caracteristici de zbor excelente și sunt potriviti pentru jucătorii profesioniști. Oferim trei feluri de pahare: Capul verde (lent) - cea mai mare cerere, mai ales în lunile de vară, când efectul de temperatură mai mare Hall și bilele pentru a zbura mai repede. Proiectat pentru jucători cu control fizic deosebit al Fondului și pumnii mai mici. Cap albastru (viteză medie) - Este universal și bilele sunt populare în magazinul nostru. C ...

Descriere


Carlton Fluturasi badminton F2

Fluturasii de badminton Carlton F2 au caracteristici de zbor excelente și sunt potriviti pentru jucătorii profesioniști.

Oferim trei feluri de pahare:
Capul verde (lent) - cea mai mare cerere, mai ales în lunile de vară, când efectul de temperatură mai mare Hall și bilele pentru a zbura mai repede. Proiectat pentru jucători cu control fizic deosebit al Fondului și pumnii mai mici.
Cap albastru (viteză medie) - Este universal și bilele sunt populare în magazinul nostru.
Cap roșu (rapid) - Sunt potrivite pentru copii mici și jucători cu fond fizic inferior.

TERMEN LIVRARE: 5 ZILE

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carlton Fluturasi badminton F2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carlton Fluturasi badminton F2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.