Carl Zeiss Conquest V6 2-12x50 IR60

9.163,84 lei (1 magazin)
Odată cu lansarea acestor lunete de ochire, ZEISS stabilește noi standarde în categoria celor mai bune lunete din clasa mijlocie. Fie pentru pândă de seară în condiții de luminozitate scăzută, fie pentru vânătoare la dibuit, cu gonaci sau pentru loviturile la distanțe mari, luneta cu factor de mărire 6x impresionează în orice situație de vânătoare. Transmisia luminoasă excelentă, de cel puțin 92%, acoperirea modernă multistrat T* și câmpul larg de vizibilitat ...

Descriere


Carl Zeiss Conquest V6 2-12x50 IR60

Odată cu lansarea acestor lunete de ochire, ZEISS stabilește noi standarde în categoria celor mai bune lunete din clasa mijlocie. Fie pentru pândă de seară în condiții de luminozitate scăzută, fie pentru vânătoare la dibuit, cu gonaci sau pentru loviturile la distanțe mari, luneta cu factor de mărire 6x impresionează în orice situație de vânătoare.


Transmisia luminoasă excelentă, de cel puțin 92%, acoperirea modernă multistrat T* și câmpul larg de vizibilitate, asigură pentru lunetele de ochire din seria ZEISS Conquest V6 o excepțională calitate și claritate a imaginii.


Noua lunetă de ochire ZEISS Conquest V6 este soluția perfectă pentru vânătorul activ, care caută o lunetă versatilă cu mare potențial de întrebuințare practică.


Combinația între plaja mare de mărire și lentile cu diametru mare, dublată de profilul fin și greutatea redusă, oferă lunetei 2-12x50 „universalitate”, putând fi utilizată cu succes în orice situație întâlnită la vânătoare.



Vânătoarea la goană, vânătoarea la dibuit, pânda de seară în condiții de luminozitate redusă, toate acestea pot fi făcute cu succes folosind luneta ZEISS CONQUEST V6 2-12x50. Câmpul vizual mare (20,5m – 100m) furnizează o imagine de ansamblu excelentă.
Factor de marire: 2-12 x
Diametru obiectiv: 56 mm
Diametru ocular: 45.5 mm
Ajustare dioptrii: -3 / + 2 dpt
Diametru tub: 30 mm
Camp vizual: 20.5 m
Luminozitate: 92 %
Umpluta cu nitrogen: Da
Temperatura optima functionare: -25/50 ° C
Acoperire lentile: LotuTec®
Reticul: 60
Culoare: Negru
Lungime: 335 mm
Greutate: 620 g
Altele: 10 ani garantie pentru partea optica, si 2 ani garantie pentru partea electronica
Garantie: 120 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carl Zeiss Conquest V6 2-12x50 IR60 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carl Zeiss Conquest V6 2-12x50 IR60 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.