Carguard Cablu CAN-770/777 DEDICAT: Citroen, Fiat, Iveco, Lancia, Peugeot Best CarHome

202,50 lei (1 magazin)
Cablu ""PIN to PIN""Cablu CAN-770/777 DEDICAT: Citroen, Fiat, Iveco, Lancia, PeugeotGama de produse ""Best CarHome"" este destinata domeniilor Casa si Gradina, Auto si Electrice, fiind una dintre cele mai importante coletii de produse din catalogul Eurostoc.ro. Pasionatii de bricolaj vor avea de unde sa aleaga scula sau unealta potrivita pentru orice tip de activitate in propria gospodarie. De asemenea, in aceasta colectie veti descoperi cele mai noi si utile accesorii si produse pentr ...

Descriere


Carguard Cablu CAN-770/777 DEDICAT: Citroen, Fiat, Iveco, Lancia, Peugeot Best CarHome

Cablu ""PIN to PIN""Cablu CAN-770/777 DEDICAT: Citroen, Fiat, Iveco, Lancia, PeugeotGama de produse ""Best CarHome"" este destinata domeniilor Casa si Gradina, Auto si Electrice, fiind una dintre cele mai importante coletii de produse din catalogul Eurostoc.ro. Pasionatii de bricolaj vor avea de unde sa aleaga scula sau unealta potrivita pentru orice tip de activitate in propria gospodarie. De asemenea, in aceasta colectie veti descoperi cele mai noi si utile accesorii si produse pentru masina ta.Produsele de sezon, atat pentru iarna cat si pentru sezonul cald, se regasesc in catalogul ""Best CarHome"", acoperind o arie larga de utilizare pentru casa, bucatarie, iluminat, electrice, gradina, masina sau diverse activitati in aer liber. Va invitam sa descoperiti aceste produse la preturi accesibile si calitate buna. Evita drumul si aglomeratiile din marile magazine de bricolaj si produse pentru casa si comanda acum online si simplu la tine acasa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carguard Cablu CAN-770/777 DEDICAT: Citroen, Fiat, Iveco, Lancia, Peugeot Best CarHome de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carguard Cablu CAN-770/777 DEDICAT: Citroen, Fiat, Iveco, Lancia, Peugeot Best CarHome sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.