Caperlan Barcă Pneumatică pescuit la crap Ventus 270

4.199,99 lei (1 magazin)
Produs conceput pentru pescuitul la crap, din ambarcațiune. Barcă cu volum util mare pentru transportarea unei cantități considerabile de echipament. Gama de ambarcațiuni pneumatice Ventus este constituită din 4 modele pentru a acoperi toate tipurile de practicare a pescuitului la crap: Ventus 180, Ventus 230, Ventus 270 și Ventus 320 cm. ...

Descriere


Caperlan Barcă Pneumatică pescuit la crap Ventus 270

Produs conceput pentru pescuitul la crap, din ambarcațiune. Barcă cu volum util mare pentru transportarea unei cantități considerabile de echipament.

Gama de ambarcațiuni pneumatice Ventus este constituită din 4 modele pentru a acoperi toate tipurile de practicare a pescuitului la crap: Ventus 180, Ventus 230, Ventus 270 și Ventus 320 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Caperlan Barcă Pneumatică pescuit la crap Ventus 270 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Caperlan Barcă Pneumatică pescuit la crap Ventus 270 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.