CANNI Oja semipermanenta SOAK OFF CAMELEON 346

Detalii produs: Oja ideala pentru manichiura la salon sau la tine acasa. Luciul deosebit al acestei oje cu o rezistenta indelungata poate seduce iremediabil chiar si cea mai pretentioasa persoana. Mod de aplicare:  1. Se pregatesc unghiile naturale sau artificiale, se imping si se curata cuticulele, se inlatura luciul natural al unghiei cu o pila buffer; 2. Se aplica doua straturi subtiri si bine nivelate de oja CANNI prin pensulare, asemeni aplicarii ojei clasice e ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


CANNI Oja semipermanenta SOAK OFF CAMELEON 346

Detalii produs:

Oja ideala pentru manichiura la salon sau la tine acasa. Luciul deosebit al acestei oje cu o rezistenta indelungata poate seduce iremediabil chiar si cea mai pretentioasa persoana.

Mod de aplicare: 

1. Se pregatesc unghiile naturale sau artificiale, se imping si se curata cuticulele, se inlatura luciul natural al unghiei cu o pila buffer;
2. Se aplica doua straturi subtiri si bine nivelate de oja CANNI prin pensulare, asemeni aplicarii ojei clasice evitand atingerea cuticulei cu oja. Oja se usuca la aer.
3. Nu necesita degresare/fixare cu cleaner.

Mod de uscare: Lampa UV ; Lampa LED

Timp de uscare:

Lampa UV:1-2 minute

Lampa Led: 30 secunde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul CANNI Oja semipermanenta SOAK OFF CAMELEON 346 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru CANNI Oja semipermanenta SOAK OFF CAMELEON 346 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.