Canah Seminte decorticate de Canepa Eco, 100g

de la 17,00 lei (2 magazine)
Seminte decorticate de canepa Eco, 100g, Canah 100% seminte decorticate de canepa, provenite din agricultura ecologica. Produs fara Gluten. Semintele de canepa au un continut ridicat de acizi polinesaturati si detin un raport ideal intre Omega 6 si Omega 3 (3:1). Cu un continut ridicat de proteina completa (34%), semintele decorticate de canepa cuprind toti cei 8 aminoacizi esentiali cunoscuti. In plus, au un continut bogat in vitamina E, Potasiu, Fosfor, Magneziu, Fier, ...

Descriere


Canah Seminte decorticate de Canepa Eco, 100g

Seminte decorticate de canepa Eco, 100g, Canah

100% seminte decorticate de canepa, provenite din agricultura ecologica. Produs fara Gluten.

Semintele de canepa au un continut ridicat de acizi polinesaturati si detin un raport ideal intre Omega 6 si Omega 3 (3:1). Cu un continut ridicat de proteina completa (34%), semintele decorticate de canepa cuprind toti cei 8 aminoacizi esentiali cunoscuti. In plus, au un continut bogat in vitamina E, Potasiu, Fosfor, Magneziu, Fier, Zinc, Cupru si Mangan.

Produsul NU contine gluten sau alergeni si reprezinta o alternativa pentru raw vegani, vegani, vegetarieni sau pentru cei care au intoleranta la lactoza sau gluten.

Mod de utilizare:

Gustul semintelor de canepa este asemanator gustului de nuca. Se recomanda 2 linguri (aprox. 30g) pe zi. Sunt ideale pentru orice fel de salate, musli, iaurt, shake-uri sau in produse de panificatie si prajituri. Pentru retete puteti vizita www.canah.com/ro/retete.

A se pastra la frigider dupa desigilare.

Indicatii terapeutice:
  • oboseala, stres
  • sarcina, alaptare
  • hipertensiune
  • diabet
  • artrita reumatoida
Tara de origine: Romania

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canah Seminte decorticate de Canepa Eco, 100g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canah Seminte decorticate de Canepa Eco, 100g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.