Camco Burete de Baie Exfoliant

13,00 lei (1 magazin)
Burete de Baie Exfoliant Camco, 1 buc:  burete de baie 100% natural, confectionat din sisal. Este creat pentru masajul si exfolierea corpului, ajutand la prevenirea acumularii de celule moarte. Are o banda elastica pe spate ce ajuta la o mai buna manipulare a acestuia. Buretele de baie nu este tratat cu vopseluri sau alte chimicale. Dimensiuni:  17,5 x 13 cm Cantitate:  1 buc. ...

Descriere


Camco Burete de Baie Exfoliant

Burete de Baie Exfoliant Camco, 1 bucburete de baie 100% natural, confectionat din sisal. Este creat pentru masajul si exfolierea corpului, ajutand la prevenirea acumularii de celule moarte. Are o banda elastica pe spate ce ajuta la o mai buna manipulare a acestuia. Buretele de baie nu este tratat cu vopseluri sau alte chimicale.
Dimensiuni17,5 x 13 cm
Cantitate1 buc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Camco Burete de Baie Exfoliant de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Camco Burete de Baie Exfoliant sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.