Calgon Set 3 x Gel Anticalcar Hygiene 750 ml

84,99 lei (1 magazin)
Acest pachet contine 3 bucati din produsul Gel Anticalcar Calgon Hygiene 750 ml . Gelul anticalcar Calgon Hygiene+ protejeaza masina de spalat impotriva depunerilor de calcar, formula sa antibacteriana omorand totodata bacteriile. Astfel, masina de spalat ramane curata si igienizata.Instructiuni de utilizare:Pentru protectie anticalcar, adaugati Calgon Gel Hygiene+ peste detergent in sertarul masinii de spalat la fiecare spalare. Formula sa activa asigura masinii de spalat o protectie ...

Descriere


Calgon Set 3 x Gel Anticalcar Hygiene 750 ml

Acest pachet contine 3 bucati din produsul Gel Anticalcar Calgon Hygiene 750 ml . Gelul anticalcar Calgon Hygiene+ protejeaza masina de spalat impotriva depunerilor de calcar, formula sa antibacteriana omorand totodata bacteriile. Astfel, masina de spalat ramane curata si igienizata.Instructiuni de utilizare:Pentru protectie anticalcar, adaugati Calgon Gel Hygiene+ peste detergent in sertarul masinii de spalat la fiecare spalare.
Formula sa activa asigura masinii de spalat o protectie optima impotriva depunerilor de calcar.Pentru protectie antibacteriana, folositi Calgon Gel Hygiene+ o data pe luna sau dupa 15 spalari.
Adaugati cantitatea de produs recomandata si porniti un ciclu de spalare, fara rufe si fara detergent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Calgon Set 3 x Gel Anticalcar Hygiene 750 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Calgon Set 3 x Gel Anticalcar Hygiene 750 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.