Byredo Rose Of No Man s Land - spray de păr 75 ml

309,00 lei (1 magazin)
Acest parfum delicat, floral, lemnos, cu efectul unui balsam liniștitor, a fost creat ca un tribut adus asistentelor care au salvat mii de vieți în timpul Primului Război Mondial. „Trandafirii din pământul nimănui”, așa cum le-au poreclit adesea soldații, sunt o poveste de dăruire și compasiune. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2015. ...

Descriere


Byredo Rose Of No Man s Land - spray de păr 75 ml

Acest parfum delicat, floral, lemnos, cu efectul unui balsam liniștitor, a fost creat ca un tribut adus asistentelor care au salvat mii de vieți în timpul Primului Război Mondial. „Trandafirii din pământul nimănui”, așa cum le-au poreclit adesea soldații, sunt o poveste de dăruire și compasiune. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2015.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Byredo Rose Of No Man s Land - spray de păr 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Byredo Rose Of No Man s Land - spray de păr 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.