Byredo La Tulipe - spray de păr 75 ml

309,00 lei (1 magazin)
La Tulipe este un parfum floral pentru femei de la Byredo. Un parfum plăcut care se concentrează pe tonurile de primăvară vară. Opriți-vă la răsăritul soarelui, lăsați primele raze să cadă asupra dvs., împrospătați-vă picioarele goale cu roua dimineții. Tot ce trebuie să faceți este să vă opriți pentru un moment, să respirați adânc și să percepeți frumusețea din jur. Frezie, ciclamen, rubarbă, lalele roz, tonuri de lemn, vetiver și tonuri verz ...

Descriere


Byredo La Tulipe - spray de păr 75 ml

La Tulipe este un parfum floral pentru femei de la Byredo. Un parfum plăcut care se concentrează pe tonurile de primăvară vară. Opriți-vă la răsăritul soarelui, lăsați primele raze să cadă asupra dvs., împrospătați-vă picioarele goale cu roua dimineții. Tot ce trebuie să faceți este să vă opriți pentru un moment, să respirați adânc și să percepeți frumusețea din jur. Frezie, ciclamen, rubarbă, lalele roz, tonuri de lemn, vetiver și tonuri verzi vă vor captiva simțurile. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2010.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Byredo La Tulipe - spray de păr 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Byredo La Tulipe - spray de păr 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.