Byredo Black Saffron - spray de păr 75 ml

309,00 lei (1 magazin)
Un parfum oriental-picant pentru bărbați și femei. Setează un standard ridicat pentru parfumurile concurente. Acesta este un parfum foarte impresionant nu doar la prima impresie, unde se simte mirosul de grepfrut chinezesc, boabe de ienupăr și șofran. Dar și durabilitatea acestuia. Ritmul acestui parfum este menținut de violetă și piele și așezat de cașmir, vetiver și zmeură. Miroase grozav pe pielea femeilor, în timpul evenimentelor de seară, dar și pe jacheta ...

Descriere


Byredo Black Saffron - spray de păr 75 ml

Un parfum oriental-picant pentru bărbați și femei. Setează un standard ridicat pentru parfumurile concurente. Acesta este un parfum foarte impresionant nu doar la prima impresie, unde se simte mirosul de grepfrut chinezesc, boabe de ienupăr și șofran. Dar și durabilitatea acestuia. Ritmul acestui parfum este menținut de violetă și piele și așezat de cașmir, vetiver și zmeură. Miroase grozav pe pielea femeilor, în timpul evenimentelor de seară, dar și pe jacheta unui bărbat, în timpul întâlnirilor de afaceri. Lăsați-vă impresionat de un parfum care s-a trezit in 2012.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Byredo Black Saffron - spray de păr 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Byredo Black Saffron - spray de păr 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.