Byodo Mix pentru Mousse de Ciocolata Fara Gluten Ecologic/Bio 36g

de la 9,56 lei (4 magazine)
Mousse-ul de ciocolata Byodo este un desert potrivit oricarei mese, oferind o nota irezistibil de intensa de ciocolata bio si o aerisire minunata. Servit fie simplu sau cu fructe proaspete, cu aceast delicios mousse de ciocolata puteti avea la fiecare masa un adevarat punct culminant in ceea ce priveste deserturile. Pentru mousse-ul de ciocolata Byodo, ingredientele organice atent selectate, cum ar fi vanilia bourbon adevarata, sunt macinate devenind o pulbere fina. Zaharul sau alt in ...

Descriere


Byodo Mix pentru Mousse de Ciocolata Fara Gluten Ecologic/Bio 36g

Mousse-ul de ciocolata Byodo este un desert potrivit oricarei mese, oferind o nota irezistibil de intensa de ciocolata bio si o aerisire minunata. Servit fie simplu sau cu fructe proaspete, cu aceast delicios mousse de ciocolata puteti avea la fiecare masa un adevarat punct culminant in ceea ce priveste deserturile.
Pentru mousse-ul de ciocolata Byodo, ingredientele organice atent selectate, cum ar fi vanilia bourbon adevarata, sunt macinate devenind o pulbere fina. Zaharul sau alt indulcitor poate fi adaugat dupa bunul plac. 

Deliciosul desert nu contine gelatina. Nu contine gluten.

Ingrediente: pudra de cacao* degresata(52%), amidon de orez*, pudra de zer dulce*, sare de mare, vanilie bourbon* (0,4%)

*ingrediente certificate ecologic

Poate contine urme de soia.

Mod de preparare: la 100ml lapte rece si 250ml frisca rece nebatuta, se adauga plicul impreuna cu 1-2 linguri de zahar. Mixati cu mixerul. Se poate servi imediat. 

Tara de origine: Germania

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Byodo Mix pentru Mousse de Ciocolata Fara Gluten Ecologic/Bio 36g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Byodo Mix pentru Mousse de Ciocolata Fara Gluten Ecologic/Bio 36g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.