Burberry TOUCH FOR WOMEN EDP 100ml

157,00 lei (1 magazin)
BURBERRY - TOUCH FOR WOMEN EDP Lansat de Casa de design “ Burberry ” in anul 2000, ”Touch For Women" este clasificat ca fiind un parfum revigorant, bland, oriental luminos. Este o esenta intensa, feminina, care sugereaza confort si intimitate. Notele de top de coacaze negre, mure proaspete si ulei de trandafir se intrepatrund cu iasomia, crinul si tuberoza. Lemnul de cedru, muschiul de stejar si vanilia completeaza notele florale, adaugand o caldura placuta. "Burberry ...

Descriere


Burberry TOUCH FOR WOMEN EDP 100ml

BURBERRY - TOUCH FOR WOMEN EDP Lansat de Casa de design “ Burberry ” in anul 2000, ”Touch For Women" este clasificat ca fiind un parfum revigorant, bland, oriental luminos. Este o esenta intensa, feminina, care sugereaza confort si intimitate. Notele de top de coacaze negre, mure proaspete si ulei de trandafir se intrepatrund cu iasomia, crinul si tuberoza. Lemnul de cedru, muschiul de stejar si vanilia completeaza notele florale, adaugand o caldura placuta. "Burberry Touch "ofera o aroma unica, persistenta, in care se amesteca note fructate fine si florale delicate intr-o proportie noua, incantatoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burberry TOUCH FOR WOMEN EDP 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burberry TOUCH FOR WOMEN EDP 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.