Burak Printesa Melissa

de la 62,00 lei (3 magazine)
Masinuta fara pedale, pentru fetite, Printesa Melissa, multicolor, ofera cadou fetitei tale! Jucăria ideala de luat la plimbare. Este potrivita pentru copiii de peste 3 ani. Conducerea si folosirea acestei masinute fara pedale dezvoltă coordonarea copilului, care are un efect pozitiv asupra dezvoltării fizice a copiiilor. Copilul poate folosi volanul pentru a conduce vehiculul si piciorusele pentru a se deplasa. Materialul utilizat la producerea jucăriei este de calitate, durab ...

Descriere


Burak Printesa Melissa

Masinuta fara pedale, pentru fetite, Printesa Melissa, multicolor, ofera cadou fetitei tale! Jucăria ideala de luat la plimbare. Este potrivita pentru copiii de peste 3 ani. Conducerea si folosirea acestei masinute fara pedale dezvoltă coordonarea copilului, care are un efect pozitiv asupra dezvoltării fizice a copiiilor. Copilul poate folosi volanul pentru a conduce vehiculul si piciorusele pentru a se deplasa. Materialul utilizat la producerea jucăriei este de calitate, durabil și rezistent la impact.  Dimensiuni: 49x23x25 cm. Masinuta este ambalat într-o cutie colorată a produsului si impachetate cu grija  astfel încât să nu fie deteriorate în timpul transportului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burak Printesa Melissa de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burak Printesa Melissa sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.