BuitenSpeel Joc Marocco gigant

de la 55,93 lei (2 magazine)
Joc Marocco gigant Buitenspeel. Copiii care joaca in mod regulat acest joc isi dezvolta inteligenta. Acest joc poate fi agreat de la sport la creativitate, de la agilitate la inteligenta, impreuna cu familia, prietenii sau individual. Poate face joaca in aer liber mult mai distractiva, dar se pot juca si acasa sau la scoala. Jocul include: 32 de betisoareĀ  din bambus. Dimensiuni: 90cm x 7 mm. Varsta: 8 sni +. Cod producator: BSGA014 ...

Descriere


BuitenSpeel Joc Marocco gigant

Joc Marocco gigant Buitenspeel. Copiii care joaca in mod regulat acest joc isi dezvolta inteligenta. Acest joc poate fi agreat de la sport la creativitate, de la agilitate la inteligenta, impreuna cu familia, prietenii sau individual. Poate face joaca in aer liber mult mai distractiva, dar se pot juca si acasa sau la scoala. Jocul include: 32 de betisoareĀ  din bambus. Dimensiuni: 90cm x 7 mm. Varsta: 8 sni +.
Cod producator: BSGA014

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BuitenSpeel Joc Marocco gigant de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BuitenSpeel Joc Marocco gigant sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.