BS Toys Belly Catch cu 4 veste

de la 169,99 lei (3 magazine)
Ati vrut întotdeauna sa jucati Belly Catch cu mai multi prieteni? Iata-l! Cu acest set de patru veste cu velcro puteti invita mai multi prieteni sa se joace împreuna. Acest joc încurajeaza joaca activa. Este un joc ideal pentru iesirile in aer liber si ii ajuta totodata pe cei mici, la dezvoltarea functiilor motorii.   Jocul contine:  4 veste cu scai pe fata si spate, 3 mingi moi Material: poliester Dimensiuni: vesta 57 cm x 30 cm 43 cm (L ...

Descriere


BS Toys Belly Catch cu 4 veste

Ati vrut întotdeauna sa jucati Belly Catch cu mai multi prieteni?

Iata-l! Cu acest set de patru veste cu velcro puteti invita mai multi prieteni sa se joace împreuna.

Acest joc încurajeaza joaca activa.

Este un joc ideal pentru iesirile in aer liber si ii ajuta totodata pe cei mici, la dezvoltarea functiilor motorii.

Jocul contine4 veste cu scai pe fata si spate, 3 mingi moi
Materialpoliester
Dimensiunivesta 57 cm x 30 cm 43 cm (LxlxH); minge 5.7 cm (diametru)
Greutatevesta 55 gr, minge 10 gr
Dimensiuni ambalaj18.5 cm x 32 cm x 6 cm;
Greutate250 gr
Varsta recomandata3 ani+
ProducatorBuitenspeel, Olanda
AVERTISMENTContraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BS Toys Belly Catch cu 4 veste de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BS Toys Belly Catch cu 4 veste sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.