Brunswick Masa biliard Bayfield 8ft

Producatorul Brunswick este cea mai mare firma de biliard din lume si la majoritatea concursurilor internationale se folosesc numai mesele de biliard Brunswick. Cosurile sunt disponibile si in varianta snur. Rama este relativ lata, din lemn masiv, cu romburi albe.  Baza si picioarele au o constructie durabila si sunt disponibile in varianta negru mat, sau castaniu.  Foloseste aceleasi suruburi cu piulite concave care strang foarte bine, asigurand stabilitate si rezistenta in timp. Mo ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Brunswick Masa biliard Bayfield 8ft

Producatorul Brunswick este cea mai mare firma de biliard din lume si la majoritatea concursurilor internationale se folosesc numai mesele de biliard Brunswick. Cosurile sunt disponibile si in varianta snur. Rama este relativ lata, din lemn masiv, cu romburi albe.  Baza si picioarele au o constructie durabila si sunt disponibile in varianta negru mat, sau castaniu.  Foloseste aceleasi suruburi cu piulite concave care strang foarte bine, asigurand stabilitate si rezistenta in timp. Montajul este inclus in pret. Pretul afisat este fara postav, fara accesorii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brunswick Masa biliard Bayfield 8ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brunswick Masa biliard Bayfield 8ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.