Brother Masina de cusut liniara, cu 1 ac S-7300A-905P / EFL Nexio Premium

9.299,00 lei (1 magazin)
Prima masina liniara de cusut din lume care utilizeaza sistemul electronic de transport al materialului - DigiFlex (transportor controlat electronic prin motor pas cu pas). Masina liniara cu 1 ac, cusatura rigida (tip 301), cu panou LCD touchscreen NEXIO, motor Direct Drive incorporat in capul de coasere. Functiuni automate: taiere scurta de fire (sub 3 mm), stergator de fir, dispozitiv de retinere fir superior, ridicare automata piciorus presor-maxim 16 mm, intarire automata progra ...

Descriere


Brother Masina de cusut liniara, cu 1 ac S-7300A-905P / EFL Nexio Premium

Prima masina liniara de cusut din lume care utilizeaza sistemul electronic de transport al materialului - DigiFlex (transportor controlat electronic prin motor pas cu pas).


Masina liniara cu 1 ac, cusatura rigida (tip 301), cu panou LCD touchscreen NEXIO, motor Direct Drive incorporat in capul de coasere. Functiuni automate: taiere scurta de fire (sub 3 mm), stergator de fir, dispozitiv de retinere fir superior, ridicare automata piciorus presor-maxim 16 mm, intarire automata programabila. Dispune de senzor de detectare grosime material pentru reglarea rapida a pasului la treceri peste materiale de grosimi diferite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother Masina de cusut liniara, cu 1 ac S-7300A-905P / EFL Nexio Premium de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother Masina de cusut liniara, cu 1 ac S-7300A-905P / EFL Nexio Premium sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.